01 02 03 04 05

MY STUDIO

EvenimenteLive pune la dispozitia tuturor celor interesati serviciul MY STUDIO - inchiriere studiouri tv in Bucuresti pentru realizarea de emisiuni inregistrate sau transmise in direct pe internet sau fibra punct la punct in orice locatie din tara.

Puteti realiza propria emisiune fara a fi nevoiti sa inchiriati o locatie, sa angajati o intreaga echipa de oameni specializati in domeniul Tv si/sau sa investiti in echipamente scumpe.
EvenimenteLive va pune la dispozitie serviciul de inchiriere a opt studiouri tv complet dotate, de la echipamente pana la echipta.

Galerie Foto

Oferta Servicii

Servicii Video: Filmari si transmisii ocazionale in direct

Serviciile de transmisii pe internet permit ca fiecare institutie/organizator sa aiba un canal propriu unde sa poata transmita in direct orice eveniment - conferinte, congrese, licitatii, operatii medicale, prezentari moda.

Transmisia si/sau arhivarea ulterioara se poate face pe site-ul beneficiarului. In cazul in care transmisia se adreseaza unui grup ( membrii unei companii multinationale, membrii familiei unui eveniment ) poate fi codata.